EFTERÅR 2021 - VENTELISTE FORÅR 2022 - LEDIGE PLADSER
MAR

Endelig kan forårsholdet 2021 begynde

Forårshold 2020

Over to måneder efter den planlagte startdato, kan vi nu endelig få lov at slå dørene op for vores forårshold. Det er vi meget glade for, og vi kan næsten ikke vente med komme i gang. Vi er klar til at modtage hver og en, og gør alt hvad der er nødvendigt for at overholde myndighedernes retningslinjer.

Det betyder blandt andet, at selve ankomsten bliver lidt anderledes end sædvanligt. Eleverne er på forhånd blevet bedt om at lade sig PCR-teste fire dage før ankomst, samt at gå i isolation derefter. Alle elever vil desuden blive quicktestet ved ankomst for at sikre, at vi ikke får smitte ind på skolen. Herefter vil der være krav om to ugentlige test. Dette gælder også for skolens personale.

Da vi allerede har erfaring med at drive højskole under Corona, er vi fortrøstningsfulde i forhold til at sige, at vi kan skabe rammerne for et godt højskoleophold. Samtidig føler vi os sikre på, at de unge mennesker, der i over to måneder har ventet på at komme op højskole, vil være fuldt ud indstillet på at få det absolut bedste ud af de måneder, de får lov at være højskoleelever.

Vi ser meget frem til at modtage vores elever på mandag og glæder os til endelig at komme i gang med igen at lave højskole.