Næste hold begynder den 16. august 2020
MAR

Fællestime med Abdel Aziz Mahmoud

Særlige tider kræver særlige løsninger. Det har vi i den grad mærket på højskolen i disse dage, hvor eleverne sidder hjemme på deres værelser langt væk fra morgensang og fællesskab. En af de helt store styrker ved højskolen er vores forpligtende fællesskab, og at vi bor sammen og støder ind i hinanden på kryds og tværs.

Det er af gode grunde umuligt for tiden, men vi prøver til gengæld at sende fællesskab og endda en smule dannelse ud gennem skærmene til eleverne. Journalist og forfatter Abdel Aziz Mahmoud var derfor med live på elevernes Facebookgruppe i halvanden time, hvor han holdt foredrag om aktivisme i journalistik og om at opføre sig ordentligt på sociale medier. Til sidst var der mulighed for at stille spørgsmål fra eleverne, som løbende kommenterede, mens Abdel sendte. Det fungerede overraskende godt, og vi arbejder videre med de digitale fællestimer.