Næste hold begynder den 5. januar

Farvel til efterårsholdet

Selvom flere af eleverne nok har prøvet at fortrænge det en smule, måtte dagen jo komme. Dagen hvor vi skulle sige farvel til Efterårsholdet 2018. Efter et brag af en afslutningsfest med taler, quizzer og festsange, blev det tid til farvel. Eller på gensyn. Der blev krammet og grædt i Søjlehallen. Heldigvis går der ikke længe, før eleverne ser hinanden igen. De har nemlig aftalt at holde nytår sammen allesammen.

Personalet kan trøste sig med, at vi heldigvis plejer at få de fleste elever at se igen, når de løbende kommer på besøg. Til en morgensamling, et elevstævne eller som hjælpere på et sommerkursus. Og så kommer der heldigvis et helt hold af nye unge mennesker til januar. Tak for fantastiske fem måneder til Efterårsholdet 2018.