Foråret 2021 starter 10. januar - VENTELISTE.

Februar-elever fuldender årgangen

Nye elever februar 2020

“Hej og velkommen til! Hvad hedder du?”

Nogenlunde sådan blev otte nye højskoleelever modtaget, da vi bød velkommen til februaroptaget. Fem drenge og tre piger kan nu kalde sig elever på Hadsten Højskole, og de blev modtaget med åbne arme af de elever, der har været på stedet siden januar.

Selve modtagelsen foregik som sædvanligt i Søjlehallen, men modsat i januar, var det ikke kontor eller lærere, der stod for modtagelsen. I stedet havde en gruppe elever stået for at arrangere velkomsten til de nye elever. Udover de elever, der var med i modtagelsesudvalget, havde mange af de andre elever også samlet sig i Søjlehallen i løbet af eftermiddagen. Spændte og nysgerrige på, hvem de otte nye ansigter mon var.

Hurtigt blev de otte nyankomne vist hen til deres værelser, hvor de kunne komme af med deres bagage og så småt vænne sig til tanken om, at dette værelse ville fungere som deres hjem de næste 16 uger. Kort efter var det tid til at få lidt praktisk information om skolen, inden den stod på det første måltid mad for de nye elever.

Skemalægning og spilaften

For at komme i gang med højskolen så hurtigt som muligt, blev februar-eleverne samlet igen efter middagen. Her fik de en kort introduktion til skolens fag, inden de lagde deres individuelle skemaer. Og efter godt en time med skemalægning faldt det hele på plads, så alle nu ved, hvilke timer de nye elever skal møde op til tirsdag morgen.

Efter skemalægningen var det slut med alt det praktiske for de nye elever. I hvert fald for denne omgang. I stedet var der nu tid til at møde nogle af de andre elever, og blive en lille smule klogere på, hvem der ellers går på Hadsten Højskole.

Derfor blev det slæbt alverdens spil over i spisesalen, så eleverne kunne finde sammen med nogle af de nytilkomne og lære dem at kende. Aftenen sluttede med en lille volleyballturnering i hallen, inden der igen faldt ro på højskolen.