EFTERÅR 2021 - Én ledig drengeplads

Festivalen, der ikke blev aflyst

Der var højt humør og fuld sol, da hegnet til Hadsten Festival 2021 blev væltet omkring klokken 17 fredag eftermiddag. Dermed stod det også klart, at selvom landets festivaler er aflyst på stribe, var der alligevel mulighed for lidt festivalstemning for eleverne.

Det var dem, der havde stået for al forberedelsen, og som undervejs også sørgerede for, at alt var så tæt på en almindelig festival, som muligt. Som noget nyt strakte festivalen sig i år over to dage, hvorfor der var rigeligt med tid til en masse forskellige aktiviteter.

På pladsen var der udover nogle forskellige boder også opsat et stort badebassin, som eleverne kunne benytte sig af, hvis sommersolens varme blev for voldsom. En kort periode blev solen dog afbrudt af et mindre regnvejr, der blot var med til at understrege festivalstemningen yderligere.

Skolens forskellige bands og artister gav alle prøver på deres kunnen, da der undervejs var både koncerter og paneldebatter. Som den store afslutning var der storskærmsarrangement, hvor fodboldkampen mellem Danmark og Finland blev vist. Og selvom kampen på mange måder udviklede sig anderledes end ventet, formåede eleverne at holde humøret oppe resten af aftenen.

Søndagen gik med at få skolen til igen at ligne sig selv, og der er nu ikke længere mange spor af festivalen tilbage. Samtidig markerede festivalen den sidste weekend for eleverne, der nu går ind i deres afsluttende uge, inden opholdet slutter på lørdag.