Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Følg med på de sociale medier

Vi forsøger løbende at give et indblik i, hvordan livet som elev på Hadsten Højskole er. Herinde lægger vi forskellige nyheder fra skolen ind. Hvis I vil have et indblik i vores hverdag, er I meget velkomne til at følge os på Instagram og Facebook.

Det er et hold af elever, der sørger for at poste indslag på Facebook og holde vores Instagram-story aktiv. Her viser de små snaps fra deres hverdag.

Følg fisketuren live
Forleden kastede Liva Lynglund, lærer i Friluftsliv, eleverne ud i en overlevelsestur, hvor de skulle klare sig på egen hånd. En af grupperne havde besluttet, de ville skaffe al mad selv og medbragte kun citron, vand og salt. Der kom løbende opdateringer på Insta-story, og vores følgere kunne heldigvis se, at det endte med bålhygge og fisk i maven for drengene.

Lige nu er eleverne på studietur, og de deler flittigt deres oplevelser derfra. Hvis du vil følge med, kan du gøre det her:

Faebook: Hadsten Højskole
Instagram: Hadstenhojskole

Og hvis du vil kontakte so-me-teamet med spørgsmål eller forespørgsler til video eller billeder, skal du endelig skrive på socialehadsten@gmail.com.

Hvis du hellere vil se skolen live, ringer du selvfølgelig bare og aftaler en rundvisning med kontoret. Det er du også meget velkommen til.