Næste hold begynder den 16. august 2020

Fuld fart på “første” uge

Det er nu en uge siden, at eleverne kom tilbage efter to måneders Corona-pause, og selvom alting ikke er som det plejer, betyder det bestemt ikke, at eleverne har ligget på den lade side. Efter en blød introdag, hvor de fik mulighed for at lande igen, har der været vældig aktivitet både på og udenfor skolen.

Grundet omstændighederne, har vi valgt helt at skrotte vores almindelige skema. I stedet får eleverne nu hver dag mulighed for at vælge et fag, som de skal have den pågældende dag. Udbuddet er bredt og varierede i første uge fra Kor og Kanotur til Politik og Maleri. Med andre ord har der været noget for alle, og der har været mulighed for at bruge en hel dag på at fordybe sig i et fag.

Der var også tid til at afholde Grundlovsmøde, som dog foregik væsentlige anerledes end normalt. I stedet for at åbne skolen for lokalsamfundet og invitere alle indefor, måtte vi i år nøjes med at samle vores elever. Selve Grundlovsmødet blev virtuelt, og eleverne kunne følge det møde, som Rødding Højskole havde stablet på benene.

Weekenden gik med quidditch-turnering i silende regnvejr og quiz og hygge i gymnastiksalen lørdag aften. Heldigvis var vejret mere medgørligt søndag, hvilket gav anledning til diverse havespil og aktiviteter i vores skønne højskolehave. Første uge er nu ovre, og vi er klar til endnu en uge med masser af god højskole.