Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019
MAJ

Gensyn med gamle elever

Gamle og nye højskoleelever mødtes til elevstævne, hvor der var plads til gode gensyn, øl på plænen og masser af højskolesang

I weekenden havde Elevforeningen lagt op til det helt store arrangement. Hvert år mødes nuværende elever, gamle elever, lærere og øvrigt personale på Hadsten Højskole. 400 mennesker var der dækket op til, og billetterne blev revet væk efter få dage. Vejret var med os, og de første timer foregik på plænen med kongespil, snak og stor gensynsglæde.

Efter en generalforsamling mødtes alle i hallen, hvor årets prisvinder, Erik Clausen, fik ordet. Her holdt han en hæsblæsende tale, hvor han både fik underholdt, provokeret og givet stof til eftertanke. Stort tillykke med prisen til ham.

Til festmiddagen mødtes alle årgangene, og den helt store fællesnævner var som vanligt Højskolesangbogen. Ønskelisten blev da også hurtigt lang, og musiklærer Steffen og forstander Jacob måtte være de benhårde udvælgere. Alle årgange fik dog et ønske opfyldt. Senere blev der spillet op til dans, og de nye og gamle elever fik endnu engang bevist, at de er gode til det der med at feste sammen.

Tak for en dejlig dag. Vi ses igen næste år.

Hvis I vil følge med i Elevforeningens arbejde, finder I deres Facebookside her: Hadsten Højskoles Elevforening