Højt humør til HH’s juleløb 2021

Nogle var iklædt nissehuer, andre var hoppet i Ninja Turtles kostumer. Men størstedelen havde valgt det klassiske løbetøj, da Hadsten Højskoles juleløb 2021 blev afholdt. Ruten var 7 km og eleverne kunne vælge, om de ville løbe 1, 2 eller 3 runder.

Inden løbet blev skudt i gang, skulle eleverne have varme i ledene. Her fik de sig en overraskelse, da Hanne, der til daglig er rengøringsleder, var trukket i løbetøjet og stod for en fælles opvarmning. Der var både boogie woogie og julesange på anlægget, da Hanne fik gang i både sving og drej for hele flokken.

Kl. 12.00 lød startskuddet og de første løbere blev sendt afsted. På ruten blev der heppet, hujet og givet high fives fra dem, der var skadede, eller af anden grund ikke skulle i løbeskoene. Nogle valgte at gå de 7 km, men for de gående vendte ruten om, så de kunne gå løberne i møde og sende heppende ord og god energi med på deres videre tur.

Der var en håndfuld seje løbere, der tog runden tre gange og endte på den helt lange distance på 21 km. For dem ventede der en velfortjent omgang massage fra Massage og Velvære-holdet. Og som afslutning på et godt løb serverede køkkenet boller og varm kakao for både løbere, gående og heppekor.