Nystiftet Husråd klar til at tale elevernes sag

Efteråret 2021 har fået sit første Husråd. Efter kampvalg blev det Jannich, Fie, Nanna og Cecilie, der indtil 2. periode begynder udgør Husrådet.

Deres fornemmeste opgave bliver at styre Fællesmøderne, der ligger hver anden onsdag. Her har både elever og lærere mulighed for at få diskuteret emner og ideer, der kan være med til at gøre højskolen til et endnu bedre sted at være.

Derudover er det Husrådet, der skal sørge for at få arrangeret to fredags-fællestimer, hvor eleverne har mulighed for at få besøg af en person eller organisation, som de gerne vil høre mere om.

Når 2. periode begynder, vil der igen blive skiftet ud i Husrådet. To af de nuværende fire medlemmer har mulighed for genvalg, mens der som minimum skal skiftes ud på to pladser.