Foråret 2021 starter 10. januar - Enkelte drengepladser tilbage.

Husrådet debuterer til første fællesmøde

Husråd E2020

I dag blev det første fællesmøde for Efteråret 2020 afholdt, hvilket også betød debut til det nyudnævnte Husråd. Gitte, Ida, Terese og Cecilie er navnene på de fire unge mennesker, der kommer til at stå i spidsen for fællesmøderne resten af første periode.

Første møde gik med en kort præsentation af de fire medlemmer, samt en gennemgang af, hvad Husrådets funktion er. Her blev det også gjort klart, at Husrådet er elevernes talerør, og deres mulighed for at komme til orde, såfremt de har foreslag eller beslutninger, de ønsker diskuteret.

Kampvalg udeblev

Traditionen tro skulle eleverne i sidste uge vælge fire repræsentanter, der skulle udgøre efterårets første Husråd. Alle elever har haft mulighed for at stille op, men da der kun var fire kandidater, blev der ikke tale om et kampvalg.

Frem til anden periodes start, er det altså Husrådet, der hver anden onsdag står for at samle op på elevernes forslag og ideer. Når anden periode begynder, vil der være nyvalg, og der er maksimalt to af de siddende medlemmer, der kan blive siddende en periode mere.

Tillykke til Gitte, Cecilie, Ida og Terese med valget og god vind med arbejdet.