Næste hold begynder den 5. januar

Søndagssol i den gode sags tjeneste

Røde Kors indsamling

I dag har Røde Kors afholdt deres årlige landsindsamling og traditionen tro, var der stor opbakning til projektet fra elevernes side.Allerede først i september blev eleverne præsenteret for årets indsamling. Herefter blev der nedsat en styregruppe, som har stået for al organiseringen. De har fået tilsendt alt materiale samt løbende været i kontakt med Røde Kors, så alt var klar til dagens indsamling.

Heldigvis var vejret med eleverne. Solen skinnede fra en stort set skyfri himmel, og selvom temperaturen var i den lave ende, var humøret i top. Som det oftest er tilfældet, var det en flok glade elever, der kom tilbage på skolen efter endt indsamling. Friske i hovederne efter en rask gåtur og positivt overraskede over den opbakning, de mødte på deres vej. Eleverne fik samlet flere tusind kroner sammen. Det endelige beløb er endnu ikke optalt.

På landsplan blev der samlet omkring 16 millioner kroner ind, som skal være med til at hjælpe personer i ind- og udland uden et hjem. Det strækker sig fra projekter i Afrika, hvor naturkatastrofer har ødelagt hele byer, til hjælp til danske kvinder, der er kommet ud af voldelige forhold og har brug for en hånd videre i livet.