Tidligere elever kunne endelige mødes igen

Weekenden bød på et historisk stort fremmøde til Jubilarsammenkomst.

De mange tidligere elever var mødt op til den årlige jubilarsammenkomst, der hvert år afholdes her på stedet. Her får alle tidligere elever, der har 5-, 10-, 15-. 20- etc. års jubilæum mulighed for at mødes i det sted, der engang dannede rammen om deres venskab.

Grundet restriktioner, var det sidste år desværre ikke muligt at afholde arrangementet. Derfor var også jubilarerne fra sidste år inviteret, og det resulterede i en historisk stor tilmelding. Faktisk så stor, at de fysiske rammer på skolen til sidst satte en grænse for yderligere tilmeldinger.

Selve dagen forløb som sædvanligt med en tale fra forstanderen, samt en række højskolesange – og ikke mindst en frokost, hvor der var rig mulighed for at mindes de mange oplevelser, man som jubilar har haft på højskolen. Desuden var der i år repræsentanter fra en lang række forskellige årgang – helt fra de jubilarerne, der kunne fejre 5-års jubilæum, til repræsentanter fra årgang Vinterholder 1954/55.

Vi er meget glade for, at vores tidligere elever stadig har lyst til at besøge os og fortælle historier om deres tid her på stedet. Og vi håber, at der også fremover vil være stort fremmøde til de årlige sammenkomster.