16
DEC
2020

Fart over feltet til Juleløb 2020

Posted By :
Comments : Off

December er ikke normalt en måned, hvor det kribler i fødderne for at komme ud at løbe. Det var ikke desto mindre løb, der stod på programmet for efterårsholdet. En syv kilometer lang rute var gjort klar til dem, og de måtte så selv afgøre, hvorvidt de ville løbe den en, to eller tre gange.

For dem, der ikke ønskede at løbe, var det også muligt at gå ruten. Og dem, der var kommet til skade eller på anden måde ikke var i stand til at gå de syv kilometer, blev placeret langs ruten og hjalp til med proviant og opbakning undervejs.

Kendt ansigt i ny rolle

Inden eleverne begav sig ud på ruten, skulle de naturligvis varmes ordentligt op. Og her fik de en oplevelse, de ikke havde forventet. Det var nemlig ikke en idrætslærer, der stod klar til at tage imod. Derimod var det Ulla, der til hverdag sidder på kontoret, der stod klar.

Efter endt opvarmning var det direkte videre til star/mål porten, hvor dem, der skulle løbe 21 kilometer blev sendt først afsted. Derefter dem, der løb 14, 7 og til sidst dem, der gik ruten. Herefter blev der gjort klar i målområdet, hvor der blev tændt bål, skåret bananer og lignende.

Efter cirka en halv time begyndte de første løbere at melde deres ankomst. Om som eftermiddagen gik og flere og flere kom i mål, steg opbakningen også ved målporten. Største bifald fik den sidste løber, der undervejs havde besluttet ikke blot at løbe 14 men opgradere til 21 kilometer.

En velfortjent afslutning

Da alle var kommet i mål, stod den på varme bade hele vejen rundt. Dog havde de løbere, der gennemførte de 21 kilometer lidt ekstra godt at se frem til. Massage og Velvære holdet stod nemlig klar til at massere de ømme ben og rygge. Men kun til dem, der havde gennemført den lange distance.

Efterfølgende havde køkkenet sørget for boller og kakao, inden der var præmieoverrækkelse til de hurtigste og mest kreative løbere.

Om forfatteren