Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 12. august
MAJ

En aften i musikkens tegn

musikkens_tegn

Torsdag den 28. april var det tid til endnu en hyggelig kaffeaften, og her havde gangrådet “Svinget” valgt at udfordre de øvrige elevers kreative side med en kaffeaften, der kom til stå i musikkens tegn.
I samarbejde med højskolen og husrådet kunne “Svinget” præsentere 3 artister, som inviterede eleverne ind i lyrikkens univers. Artisterne assisterede hinanden på kor og hjalp hinanden med det instrumentale, hvilket var med til at give en mere komplet lydoplevelse.

Aftenens første solist var “Én Mand Stærk”, som spiller et stemningsfuldt mix mellem protestsang og tankevækkelsesteater, tilsat en ordentlig skudefuld underfundige, sjove, triste og sprudlende tekster.

Den anden solist var “Muldvarpen”, der er en rigtig solskinsspreder fra det indre København, der altid forundrer og ser de skæve vinkler, som ingen andre bemærker

Den sidste solist var Markus Brandt Riis, som fyrer den af på bedste amerikaner-singersongwritervis, med masser af indlevelse og powerfulde rim – og altid iført strømpesokker.

De har alle tre deltaget i det nordjyske sangskriverprojekt “Lydkanten”, hvor deltagerne med hjælp fra kendte danske kunstnere har fået nogle værktøjer, der kan hjælpe dem i sangskrivnings-processen. De ville gerne fremføre disse sange for eleverne, og var meget nysgerrige på, hvordan eleverne ville tage imod disse sange.
Gangrådet “Svinget” havde brugt det meste af eftermiddagen på at pynte koncertlokalet op, så det strålede af hygge og fællesskab. Til lyden af de nye talenter var der sørget for chips og kolde forfriskninger, og eleverne blev, som billederne viser, tydeligt opslugt af artisternes fremførelser. Alt i alt en fantastisk aften for elever såvel som artister.