Næste hold begynder den 6. januar 2019

Kørestolsbasket på Egmont Højskole

Hadsten Højskole var på besøg på Egmont Højskole, hvor de prøvede kørestolsbasket af

I faget idræt og teambuilding tester eleverne deres grænser og evner til at samarbejde. Nogle gange er det hårdt fysisk, mens det andre gange er hjernen, der er på arbejde. I sidste uge var de på udflugt til Egmont Højskolen, hvor der er mange elever med særlige behov. De har forskellige redskaber til handicap-idræt, og eleverne fra Hadsten fik lov til at sidde i kørestolene for en enkelt dag.

Der var kamp til stregen og sved på panden, da der blev dystet i kørestolsvolley og -basket. Senere på dagen var der tid til en svømmetur i havet, og lærerne fra Egmont havde tændt saunaen, hvor dagen sluttede. Vi siger tak til Egmont for invitationen og kommer gerne igen en anden gang.