Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Koncert med stjernepianist

Musik er en stor del af højskolen, og vi prøver at introducere eleverne for alverdens forskellige musikgenrer. Derfor er der alt fra electropop til heavy metal i skolens foredragssal og musiklokaler. Forleden havde vi fornøjelsen af den anerkendte, engelske pianist Robin Colvill. Han er en af de mest travle og populære koncertpianister i Europa, og han er kendt for at spille på meget forskellige spillesteder. Alt fra Operahuset i Havana med plads til 3000 mennesker til slotte i Salzburg.

Forleden var det så vores elever, der havde fornøjelsen af at høre ham. Og selvom sangene var langt fra de numre, der er på elevernes playliste til højskolefesterne, var der stor begejstring blandt eleverne. Robin Colvill selv var glad for at spille for så unge mennesker og for skolens piano.