Familiekursus

Familiekursus – fra 6 til 100 år

Tag familien med på Hadsten Højskole i uge 28. Vores Familiekursus er en sjov uge med gang i den for både store og små. Det bliver en uge fyldt med aktiviteter – både sammen og hver for sig. Der bliver familiestunder, nye legekammerater, inspirerende workshops, samtaler, hygge, leg og sang.

Om formiddagen er børn og voksne i gang hver for sig. Børnene er her aldersopdelt i grupper med faste instruktører, som har planlagt spændende og sjove aktiviteter.

De voksne vælger én workshop, hvor de fordyber sig hele ugen. Ugen byder desuden på en udflugt, hvor vi skal ud af ‘højskoleboblen’ og opleve verden.

Der vil blive serveret lækker mad hele ugen, så I kan læne jer tilbage og nyde en uge med samvær og god energi.

Dagsrytme:
Hver dag starter med en morgensamling med fællessang. Formiddagen går med aktiviteter i børnegrupper og på voksenworkshops. Efter en dejligt frokost mødes vi alle til eftermiddagens fælles aktiviteter.

Nogle dage vil der være samling og aktiviteter om aftenen, andre dage vil der være egentid til fx at bruge skolen mange faciliteter eller få sig en velfortjent pause.

Børn/unge grupper:
Alle deltagere under 17 år opdeles i 3-4 grupper efter alder, så aktiviteterne er relevante og sjove for alle. I aktiviteterne møder børn/unge formentligt helt nye og skøre udfordringer, hvor de skal udfolde sig både kreativt og skabende, samt i
bevægelse med konkurrencer og leg.

Workshops for voksne:
Friluftsliv og Teambuilding
Kunst og Kreativitet
Yoga og Meditation
Øl – Bryg og smag

Øvrige arrangementer:
Foredrag og sangaften for de voksne
Bålaften
Udflugt

Kursusledere:

Kristian Kirk og Nanna Bak Holvad , højskolelærere

Mere information

11. juli – 17. juli 2022

Har du spørgsmål vedrørende vores Familiekursus på Hadsten Højskole, så ring til os på tlf. 8698 0199 eller send os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

 

Priser

Pris: Kr. 4.820,- pr. voksen

Pris: Kr. 2910,- pr. barn

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 750,-
Tillæg for bad/toilet: Kr. 380,-
Leje linned/håndklæder: Kr. 50,

 

tilmeld her