ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 23. februar 2020

Hjemmesidefoto_Berlin

Kulturoplevelser i Berlin og store naturoplevelser i Tjekkiet

Denne studietur kombinerer det bedste fra både storbyoplevelser og naturopleverlser.

Vi begynder i Berlin, Europas kulturelle, kreative og historiske hovedstad. Her oplever vi både de nyeste trends indenfor musik, kunst og mode samt områder af byen, du ikke møder i de gængse turistbrochurer. Så selv om du allerede har været i Berlin, så vil du helt sikkert få en anderledes storbyoplevelse. Vi bor i lækre 6-8 personers lejligheder i hjertet af byen lige ved Check Point Charlie. Her er lækre cafeer, gode shoppingmuligheder og et gadeliv ud over det sædvanlige.

Vi skal selvfølgelig opleve en masse i Berlin. Sammen tager vi på en alternativ rundvisning i midtbyen med en ung lokal kunstner som guide. Vi skal øve dansetrin i Clärchens Ballhaus, der er en ældgammel dansehal, der ikke er blevet ændret siden før 2. verdenskrig. Historien fornægter sig ikke i Berlin, og derfor skal du selvfølgelig også opleve Muren, Holocaust Denkmal mindesmærket og Stasifængslet.

Ud over fælles oplevelser er der også tid på egen hånd, hvor det er muligt at besøge museer, markeder, tage til koncert, slentre rundt i de forskellige kvarterer eller prøve noget mere klassisk; tage på kanalrundfart, besøge TV-tårnet eller shoppe.

Efter Berlin går turen videre til Spindl i Tjekkiet. Spindl ligger i de smukke bjerge i det nordlige Tjekkiet, og området byder på et væld af udfordringer og muligheder indenfor action- og naturoplevelser. I Spindl vælger du selv, hvordan du vil sammensætte dit program. Alt efter temperament og lyst kan du vælge mellem klatring, rappelling, mountainbiking, teambuilding-øvelser eller vandreture.

Praktisk Info:

Det er en integreret del af dit højskoleophold at deltage i en studierejse, og det er derfor obligatorisk. Om foråret vælger du selv, om du vil deltage i turen til Berlin og Tjekkiet eller turen til USA. Det koster 4.075 kroner at komme med på turen til Berlin og Tjekkiet på efterårsholdet 2018 og 4.375 kroner på forårsholdet 2019.

De fleste højskoleelever er forsikrede via diverse ordninger. Derfor har vi valgt ikke at inkludere afbestillings- og rejseforsikring i prisen. Tjek derfor om du allerede er forsikret.

Vil du vide mere om studierejsen til Berlin og Tjekkiet, kan du ringe til højskolens kontor på 86980199 og spørge efter højskolelærer Emma Sand.

INFO OM TUREN

Pris: Kr. 4.075 i efteråret 2018 / kr. 4.375 i foråret 2019

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3460
“Jeg har valgt mange samfundsfaglige fag pga. min interesse for samfundet.”
– Sofei Klingenberg

NYHEDER

Velkommen foråret 2020

Velkommen til Foråret 2020

januar 06, 2020

På gensyn til Efteråret’19

december 16, 2019
Udsolgt forår 2020 Hadsten Højskole

Endnu et fyldt forårshold klar til 23 ugers højskole

december 11, 2019