ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august
Tags:

Idraet og outdoor

IDRÆT & OUTDOOR

Vi er vilde med at bevæge os på Hadsten Højskole, og fagområdet Idræt & Outdoor byder på masser af aktive muligheder. Er du i dit livs form, eller drømmer du om at komme det, skal du nok blive udfordret. Og hvis du er typen, der skuler ondt til løbeskoene og ikke er stamkunde i et fitnesscenter, kan du stadig blive én, der synes det er sjovt at få pulsen op. Friluftsliv, fodbold, dans, løb, mountainbike og meget mere – velkommen til en aktiv højskole!

Idræt & Outdoor byder på et væld af valgmuligheder både udendørs og indendørs. Vil du have formen i vejret, så du kan følge med på den lange bane, så skal du vælge faget Grundidræt. Er du ikke bange for højder og for at udfordre dine grænser, så er Klatring måske noget for dig. Vi klatrer både på væg og i træer og selvfølgelig altid under sikrede forhold. Du kan også springe på Mountainbike, hvor du kommer helt ud i gearene. Eller vælge Run & Fitness, hvor du både får styrket musklerne i højskolens veludrustede fitness-lokale og får styr på løbeteknikken på løbeturene ude i det fri.

Er du til fodbold eller andre boldspil, venter fodboldbanen på dig. Det samme gør vores indendørs sal, hvor du kan spille volleyball, basketball eller håndbold. Det er også her, du skal møde op, hvis du er Vild med dans, hvor du får styr på både standard- og latindansene. Derudover byder vi dig velkommen til et aktivt udendørsliv på Friluftsliv samt på vores Friluftsliv & teambuildinghold, hvor du får fokus på det sociale sammenspil.

Læs mere om de enkelte fag til højre og sammensæt Idræt & Outdoor-fagområdet, som det passer dig bedst.

Har du set vores brochure? Bestil den her, så sender vi den hjem til dig. Du er også meget velkommen til at besøge os. Book en rundvisning her.