ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar 2020

Kasper-Riis

Hvorfor valgte du Hadsten Højskole?

Jeg valgte Hadsten Højskole, fordi jeg interesserer mig meget for de politiske fag. Det var der et bredere udvalg af her, end mange af de andre steder, jeg havde set på. Jeg har nogle venner, der har gået her, og som talte pænt om lærerne og hele stemningen på stedet. Efter at have prøvet det på egen krop kan jeg kun sige, at det har levet op til mine forventninger. Jeg elsker at være her, og når man endelig tager hjem i weekenden, så glæder man sig bare til at komme tilbage på højskolen.

Hvad har du lært af dit ophold?

Jeg er blevet mere åben overfor nye mennesker. Jeg har lært at tale med hvem som helst, fordi man ikke er så bange for at stille spørgsmål til folk her på stedet. Man kan spørge om alt, og så skal man nok få et svar. Det er et sted, hvor man kan være sig selv, og hvor du bliver 100 procent accepteret, for den du er. Samtidig er der rig mulighed for at indgå i mange forskellige fællesskaber. Der er altid noget at give sig til, og der er altid nogen, der gerne vil være med. Hvis man eksempelvis gerne vil spille volley efter aftensmaden, så kan man være sikker på, at der er minimum ti andre, der også er med på den ide, og så er man nok til at stille to hold.

Hvordan oplever du skolegangen på Hadsten Højskole?

Den store forskel fra tidligere er, at det her på stedet er okay at sige, at man ikke kender svaret på alle spørgsmål. Tidligere har jeg følt, at hvis jeg ikke kunne svare på et spørgsmål, måtte det betyde, at jeg ikke havde læst ordentligt på lektierne. Her er det okay at erkende, at man ikke kender alle svarene, og så kan man snakke om det i fællesskab i stedet for at føle sig forkert. Derudover betyder det meget for engagementet i timerne, at alle selv har valgt faget. Du har timer med folk, der brænder for faget, og det kan man godt mærke.

Vil du vide mere om skolen, så bestil en brochure eller kom og få en rundvisning