ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august
Tags:

Proeveforberedende journalistik

KOMMUNIKATION & SPROG

Vi kommunikerer ikke længere kun, når vi møder hinanden facetoface. Vi kommunikerer også, når vi mødes på skype, facebook, instagram, youtube, snapchat, google+ og hvad der ellers findes af sociale medier.

Det kræver gode kommunikative evner at kommunikere godt, og det får du, hvis du vælger fagområdet Kommunikation & Sprog på Hadsten Højskole. Her går vi i dybden med de kompetencer, der er nødvendige, for at du klarer dig godt i mødet med verden. Uanset om det foregår i det virkelige liv eller via nettet.

Et af fagområdets store fag er Prøveforberedende Journalistik. Undervisningen er målrettet dig, der drømmer om at komme ind på en af landets journalistuddannelser, men er også for dig, der vil have et solidt løft i din evne til at skrive levende og fængende. I Fotojournalistik går vi bag om teknikken i digital fotografering, ligesom du lærer at tænke dine billeder ind i en journalistik og fortællende ramme. Og i retorik kommer du til at skrive medrivende taler og argumentere optimalt for dine synspunkter.

Kommunikation kan skabe konflikter, og derfor er konflikthåndtering også en del af dette fagområde. Du kan også bygge ovenpå dine dansk- og engelskkompetencer, ligesom du kan vælge at være med i vores filosofiske tænketank, hvor tilværelsens store spørgsmål bliver sat til debat. Endelig er studieforberedelse til videregående uddannelser også et af de fag, du kan vælge imellem.

Læs mere om de enkelte fag til højre og sammensæt fagområdet, som det passer dig bedst.