ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august
Tags:

Kunst og kunsthaandvaerk

KUNST & KUNSTHÅNDVÆRK

Elsker du keramik? Bliver du fascineret af flotte malerier? Har du lyst til at gå amok i farver og flydende maling og designe flotte ting til dig selv og dit hjem? Så er fagområdet Kunst & Kunsthåndværk på Hadsten Højskole noget for dig.

Her på vores højskole byder Kunst & Kunsthåndværk på en palette af kreative fag, og fagområdet er for dig, der elsker at udforske og udfordre din kreativitet. Uanset om du gør det af ren lyst, eller du drømmer om et liv som designer, kunsthistoriker eller kreativ pædagog, er det her, du kan tage de første skridt.

Du kan vælge at gå i dybden med malerkunsten i faget Maleri, hvor du får udbygget dine teknikker og udfordret din maleriforståelse. Eller du kan blive dygtig til at tegne – uanset om du er nybegynder eller øvet i forvejen.

I keramikværkstedet kan du give dine hænder og din fantasi frit spil og skabe dit helt eget formsprog, og i faget Design & Accessories kan du leve din designerdrøm ud. Du bliver introduceret til anerkendte arbejdsmetoder, og du lærer både designhistorie og kunsten at spotte og skabe trends. Inspiration er en vigtig kilde i det kunstneriske og kreative arbejde, så via oplæg, besøg på museer og gallerier og gæster på højskolen bliver du introduceret til spændende kunstnere og designere.

Som noget helt nyt kan du fra Foråret 2019 vælge faget Træhåndværk, hvor du får mulighed for at arbejde i træ og f.eks. lave et helt nyt bord, renovere en gammel stol, så den bliver som ny – eller noget helt tredje.

Læs mere om højskolens enkelte kunst-fag til højre og sammensæt fagområdet, som det passer dig bedst.

Har du lyst til at læse mere om kunst og alle de andre fagområder på Hadsten Højskole? Klik her og få tilsendt vores brochure. Du er også meget velkommen til at komme forbi og besøge os – bestil en rundvisning her.