ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august
Tags:

Musik og sang

MUSIK & SANG

Musik er en stor del af højskolelivet. På Hadsten Højskole synger vi hver dag, og vi holder fast i traditionen, fordi vi tror på, at musik og sang giver mennesker et helt særligt sammenhold.

Fagområdet Musik & Sang på Hadsten Højskole er til dig, der elsker at synge og spille. Uanset om du er halvprofessionel eller glad amatør, er der flere fag, du kan vælge imellem. Vi har vores fælles musiktime hver uge, hvor alle elever mødes omkring musikken, du kan synge i højskolekoret eller spille rock i et band. Du kan blive bedre til at spille på guitar uanset, om du er nybegynder eller øvet, og du kan få soloundervisning i sang eller på en lang række forskellige instrumenter.

Højskolesangbogen bliver din naturlige følgesvend, når du er elev på Hadsten Højskole. Men vi synger og spiller også alt muligt andet musik. Du vil stifte bekendskab med forskellige musikalske kunstarter – fra det vildeste rock til afrikanskinspirerede rytmer, og du lærer også at bruge både krop og vejrtrækning rigtigt, når du spiller og synger. Derudover møder du de musikalske talenter, der i løbet af året kommer forbi for både at underholde og lære fra sig i blandt andet Salon Grundtvig, Hadsten Højskoles intime musikscene, der byder på store musikalske oplevelser.

Læs mere om de enkelte fag til højre og sammensæt fagområdet, som det passer dig bedst.

Har du nogen spørgsmål vedrørende sang eller musik på Hadsten Højskole? Ring til os på tlf. 8698 0199 eller send os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

Du kan læse meget mere om os og fagene i vores brochure – bestil den her. Du er også meget velkommen til at komme og besøge os – book en rundvisning her.