ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august
Tags:

Politik og samfund

POLITIK & SAMFUND

Interesserer du dig for samfundet og for de politiske beslutninger, der påvirker os alle sammen? Så får du masser at vælge imellem på Hadsten Højskole. Hadsten Højskole er Danmarks førende højskole på det samfundsfaglige felt, og vi underviser på et højt, fagligt niveau.

Politik & Samfund er et fagområde for dig, der overvejer at læse samfundsvidenskab eller har planer om at tage en anden uddannelse, der beskæftiger sig med udviklingen i samfundet og politiske beslutninger. Vil du være politibetjent, læse jura, sociologi eller drømmer du om selv at blive politiker, er det altså her, du skal begynde. Fagene er også for dig, der vil læse noget helt andet, men som har brug for at blive opdateret på de nyeste politiske strømninger i samfundet.

Du bliver udfordret på både din viden og dine holdninger. Vi går tæt på de store politiske personligheder, der har påvirket udviklingen i verden gennem tiderne, vi diskuterer aktuelle politiske emner – både danske og internationale, og vi undersøger, hvordan politisk strategi og spin påvirker politiske beslutningsprocesser. Vi diskuterer kriminalpolitik, sætter straffeloven under lup og analyserer, hvordan og hvorfor USA stadig sætter dagsordenen i hele verden. Og så sætter vi fokus på magtlogikker og mediernes betydning for samfundsudviklingen.

Læs mere om de enkelte fag til højre og sammensæt fagområdet, som det passer dig bedst.