“Psykologien og klimaet – en nøgle til bæredygtig adfærd” v/ph.d. Niels Holm Jensen, forsker i bæredygtighedspsykologi ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet

I forbindelse med Klimaugerne Favrskov 2021 inviteres du i et samarbejde med Hadsten Storpastorat, der er en del af Folkekirken til deltagelse i foredrag, der relaterer sig til klimaudfordringerne.

Niels Holm Jensen forsker i, hvordan man kan bruge psykologiske indsigter og adfærdsdesign til at motivere og påvirke mennesker og organisationer til at lykkedes med at handle mere grønt i hverdagen.

“Hvis vi som samfund for alvor skal lykkes med at nedbringe vores CO2 udledning betydeligt, så skal hver enkelt af os ændre på mange af vores indgroede vaner. Kampen mod Coronavirus har vist os, at adfærdsændringer er mulige for os, men også at det er en vanskelig kamp, hvor de gamle vaner og dårlige undskyldninger konstant står på spring.”

I dette foredrag vil han fortælle om, hvordan man kan bruge indsigter om den menneskelige psykologi til at skabe grønne vanebrud. Foredraget er relevant for alle, der er interesseret i at lave personlige grønne vanebrud og for personer, der arbejder professionelt med at fremme grøn adfærd blandt borgere, kunder eller medarbejdere.

Foredraget sker på Hadsten Højskole 5. oktober klokken 19.00.

Foredraget er gratis og billetter kan bestilles online på hjemmesiden: https://www.hadstenstorpastorat.dk/tilmelding/kirken-og-klimaet fra den 23. august 2021

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

NYHEDER

Tidligere elever kunne endelige mødes igen

oktober 05, 2021

Kærlighed i teateret

oktober 01, 2021

En weekend i kærlighedens navn

september 13, 2021