ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar 2020

Thea-Hillingsoe

Hvorfor valgte du Hadsten Højskole?

Jeg valgte Hadsten Højskole, fordi de havde en masse forskellige fag og ingen specifikke linjer. Mange højskoler er bygget op omkring nogle bestemte faglinjer, men her kunne man det hele. Jeg troede faktisk, at jeg skulle have en masse boglige fag f.eks. psykologifagene, men jeg har sidenhen fundet ud af, at det var mere mig med idrætsfagene og nogle af de kreative fag. Så er det fedt, at man har mulighed for at ændre sit valg undervejs.

Hvordan er det at gå på Hadsten Højskole?

Det er helt vildt dejligt, at man hele tiden er sammen med andre mennesker. Det er så rart at være her, at selvom man bliver spurgt, om man vil med til koncerter eller lignende, så vil man allerhelst bare blive her og holde torsdag aften. Det, at man er sammen hele tiden, gør noget virkelig positivt. Selv de dage, hvor man er lidt trist, er man stadig tvunget til at være sammen med nogle andre. Og så synes jeg, at det går lidt hurtigere over.

Hvad er unikt ved Hadsten Højskole?

Det er meget anderledes, at man har så meget indflydelse på sit eget skema. Fordi der ikke er nogle linjer, så er der noget for alle. Når man kan kombinere fagene, behøver man ikke kun gå op i kunst, sport eller politik. Man kan få lidt af det hele, og det giver også mulighed for, at vi elever kan mødes over mange forskellige interesser, i stedet for man altid har timer med de samme tyve mennesker.

Hvad har du lært af at gå på Hadsten Højskole?

Jeg har lært, at man ikke behøver stræbe efter at få et job, hvor man kan tjene mange penge. Det handler om at lave noget, man brænder for og synes er sjovt. Lærerne går ikke så meget op i, om du får en lang og fin uddannelse. De prøver virkelig at anspore dig til at lave det, du synes, er sjovt. Den tanke tager jeg helt sikkert med videre.

Vil du vide mere om skolen, så bestil en brochure eller kom og få en rundvisning