EFTERÅR 2021 - Én ledig drengeplads

Smykker

SMYKKER

På dette kursus kan du fremstille fine smykker i sølv, messing eller kobber og få afprøvet guldsmedefaget. Du lærer de rigtige teknikker fra bunden til forarbejdning af materialerne til dine egne smykker. Er du ny i faget starter du op med et fastsat emne, så du hurtigt lærer de basale teknikker til forarbejdning af metallet, inden du kaster dig ud i dine egne designs. Der undervises blandt andet i savning, filning, bukning og lodning, og finish og overfladebehandling som pudsning og matering – så du bliver i stand til at designe og forarbejde dine egne personlige smykker. Kurset er for alle, både nybegyndere og øvede.

DAGSRYTME:

Hver dag er der morgenmotion for de friske, morgensamling, arbejde i workshopsene og fælles måltider. Dagene slutter af med en fælles aktivitet og aftenhygge.

Der undervises hver dag i de valgte fag – både teori og praksis. Derudover vil værkstederne og lokaler være åbne døgnet rundt. Ugen byder desuden på foredrag, udflugt og inspirerende fællesskab med kursisterne fra de øvrige workshops.

FOREDRAG:

“Jeg er en discjockey, når jeg maler” v. Mette Rishøj
Forfattermøde

UDFLUGT:

Der vil blive en tur til Randers kunstmuseum, som er et alsidigt museum for kunst af høj international kvalitet. Samlingen rummer både nationale og internationale værker.

De efter er der en tur til Underværket, som er et kulturelt mødested. Her forefindes der et bredt udvalg af kulturprojekter og arrangementer. Her får vi en præsentation af stedet og en lille kulturel oplevelse.

Desuden byder ugen på alt det andet, der hører sig til på et godt sommerhøjskolekursus: Morgensamlinger, fællessang, god mad, inspirerende samvær, interessante foredrag og festaften

AFTENARRANGEMENTER:

  • Velkomst med nedslag i højskolens historie
  • Vinsmagning og masser af viden om vin med Bichel
  • Kulturaften
  • Koncertaften
  • Samtale salon
  • Fernisering af udstillingerne og Festaften med fællessang og diverse indslag

 

Underviser:
Stine Poulsen, kunsthåndværker

Kursusledere:
Ronja Billum og Christina Norre, højskolelærere

INFO OM KURSUS

2. august 2021 – 8. august 2021

Pris: Kr. 4.720,-

Materialeudgifter: Ca. Kr. 350,-

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 730,-
Tillæg for bad/toilet: Kr. 370,-
Leje linned/håndklæder: Kr. 50,-

Tilmeld

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

NYHEDER

Afslutningstale fra en elev

juni 22, 2021

Festivalen, der ikke blev aflyst

juni 14, 2021
Fernisering af Maleri og Keramik på Hadsten Højskole

Kreative talenter viser deres evner frem

maj 13, 2021