IDRÆT & OUTDOOR

FAGENE

Grundidræt

Alle former for idræt og sport er sjovere, hvis grundformen er i orden – også på højskole. Det er sjovere at spille fodbold, når du kan følge med i højt tempo ned ad banen, og det er sjovere at spurte over målstregen i et motionsløb, når du stadig har overskud til at vinke til publikum. Derfor er det din grundform, vi sætter i centrum i dette fag. Det bliver hårdt arbejde. Og det bliver sjovt.

Udgangspunktet i Grundidræt er din form, og du er velkommen uanset, om du er i topform, eller det er lidt for længe siden, du har haft pulsen oppe. Målet er det samme for alle, der vælger dette fag på Hadsten Højskole: Formen skal i vejret.
Vi kommer til at arbejde hårdt, og nogle gange bliver det også mere hårdt end sjovt. Vi laver forskellige former for idræt, vi løber og vi styrketræner i højskolens gymnastiksal. Vi finder på sjove øvelser, der får dine muskler til at brænde og blodet til at rulle, og vi gentager dem mange gange. Til gengæld lover vi dig, at din kondition bliver markant bedre. I takt med at du udfordrer din fysik, kommer du også til at opleve, at humøret stiger, for krop og psyke hænger sammen. Det er bare én af sidegevinsterne, når du vælger Grundidræt.

Så er du til sport og idræt, og vil du gerne komme i bedre form, vil faget Grundidræt på Hadsten Højskole være noget for dig. Er du interesseret i at lære mere om højskolens øvrige fag, kan du bestille en brochure. Vil du opleve faciliteterne helt tæt på, giver vi dig gerne en rundvisning.

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Sundhed & Psykologi

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

Idræt og outdoor på Hadsten Højskole