Vælg en side

KOMMUNIKATION & SPROG

FAGENE

Reporter

Vil du blive bedre til at skrive historier, som er værd at læse? Og vil du arbejde på samme måde, som virkelighedens journalister? Så skal du vælge Reporter.

I Reporter arbejder vi som om, at vi allerede er uddannede journalister. Vi dykker ned i den journalistiske værktøjskasse og bliver klogere på, hvordan vi folder historier ud fra idé til endeligt produkt. Det produkt kan bl.a. være et magasin, som vi får trykt og uddelt til alle eleverne på skolen.

Journalistik handler i høj grad om at fortælle andres historier. Men for at kunne folde dem ordentligt ud, skal du blive god til at interviewe. Derfor øver vi os i at stille de rigtige spørgsmål og dermed få de svar, der gør, at vores historier bliver levende.

Reporter er også faget, hvor vi opsøger virkeligheden og ser, om den stemmer overens med vores fordomme og opfattelser. Og så opsøger vi de små historier, der kan gøre os klogere på de mennesker, vi omgiver os med.

Derudover kommer vi til at lære af hinanden, og derfor kommer feedback også til at fylde en hel del i faget. For fejl er noget, man bliver dygtigere af.

Praktisk info

Ønsker du yderligere information om reporter eller et andet af højskolens fag, sender vi dig gerne en brochure. Vil du se skolens faciliteter med egne øjne, giver vi dig også gerne en rundvisning.

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Sundhed & Psykologi

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

Hadsten Højskole