Vælg en side

MUSIK & SANG

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Sundhed & Psykologi

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

FAGENE

På skattejagt i den nye højskolesangbog

I dette fag skal vi sammen gå på opdagelse i Højskolesangbogen, som i november 2020 udkom i sin 19. udgave. Der er skrevet og optaget langt over ét hundrede nye sange i denne omgang. 

Vi skal sammen gå i dybden med de mest interessante af dem. Vi vil selvfølgelig også komme ind på sangenes historie. Og så undersøger og diskuterer vi, hvad der skal til, for at vi synes en fællessang er sangbar og “god”.

I fællesskab skulle vi gerne finde svar på nogle at disse spørgsmål: Hvorfor mon sangen er kommet med i Højskolesangbogen? Er der nogle nye favoritter iblandt? Er de nye sange overhovedet til at få lært? Hvad var inspirationen bag tekster og melodier? Vi skal helt sikkert synge sange af: Folkeklubben, Nephew, Björk og David Bowie

Faget er for alle med interesse i gode historier, poesi og fællessang. Faget er ikke et kor-fag, hvor det kræves at man nødvendigvis synger smuk!

Hvis du er nysgerrig på højskolen, så bestil en gratis brochure, eller kom ud og tal med os og få en rundvisning. Hvis du er nysgerrig på, hvilke andre musikfag vi har, kan du læse mere om dem her.

Eleverne synger musik på hadsten højskole

Musik højskole undervisning
Hadsten Højskole