EFTERÅR 2021 - Én ledig drengeplads FORÅR 2022 - LEDIGE PLADSER

mangfoldighed højskole

MANGFOLDINGHED PÅ HADSTEN HØJSKOLE

På Hadsten Højskole har vi et ønske om, at mangfoldigheden på vores elevhold bliver så stor som mulig; både for at afspejle det omkringliggende samfund, som højskolen er en del af – men først og fremmest er det vores erfaring, at en stor mangfoldighed giver et mere dynamisk, spændende og bedre elevhold.

Igennem en årrække har det været en støt voksende tendens, at piger tilmelder sig i rigtig god tid. Ligeledes har vi de senere år haft fulde elevhold og ventelister. For at sikre elevhold med en nogenlunde ligelig fordeling mellem kønnene, har vi derfor besluttet at reservere nogle pladser til de drenge, der altid tilmelder sig, men ofte gør det forholdsvist sent.

På Hadsten Højskole ønsker vi fortsat at være en mangfoldig højskole med plads til alle køn.

Bestil brochure

Stine Sigaard
“Det havde en afgørende betydning for mig, at jeg ikke var bundet af en faglinje, hvor det kun var nogle af fagene, jeg var interesseret i.”
– Stine Sigaard

Fernisering af Maleri og Keramik på Hadsten Højskole

Kreative talenter viser deres evner frem

maj 13, 2021