ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 16. august 2020

ALMEN VIDEN & AKTUEL DEBAT

_DSF3309

Fagområde: Politik & Samfund

Undervisere: Erik H. Jensen

Vil du bliver klogere på det, der sker i verden lige nu. Og det, der har skabt den verden, vi lever i? Så skal du vælge faget Almen viden & Aktuel debat. Vi bruger mediernes nyhedsstrøm som udgangspunkt for undervisningen, og herfra skuer vi både fremad og tilbage. Dit udsyn bliver bredere og dit indblik bliver dybere, når du vælger dette fag.

MÅL

Hensigten med Almen viden & Aktuel debat er at øge din paratviden. Du bliver sikker i historiske fakta om Danmark og resten af verden, du får styr på vigtige politiske og økonomiske temaer i samfundet, og du får en ny indsigt i, hvordan kultur og dannelse går hånd i hånd. Derudover får du træning i at huske alt fra den aktuelle ministerrække til vigtige verdensbegivenheder gennem tiderne.

Faget er et oplagt valg for dig, der søger ind på en uddannelse, hvor du skal bestå en test i almen viden, eller hvor det bare er en fordel, at du er klædt godt på omkring almen forhold i såvel Danmark som resten af verden. Men det er også for dig, der gerne vil opdatere din viden om samfundet. Og dig der bare er nysgerrig på, hvad der sker omkring dig.