Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 12. august
MAR

Nikolaj Zeuthen optræder med elever

Forleden havde vi besøg af en forfatter. På højskolen inviterer vi tit folk udefra til at komme og lave foredrag, koncerter eller oplæsninger. Vi forsøger at inspirere og udfordre eleverne, og det var bestemt tilfældet med Nikolaj Zeuthens oplæg.

Han laver musik, skriver tegneserier og har udgivet både digte og romaner. Lidt af et multitalent. Alligevel gav hans besøg på Hadsten Højskole ham en førstegangsoplevelse. Han havde inviteret eleverne til at fremføre dialoger med ham, og fire friske elever tog udfordringen op. Med egne ord blev han overrasket over, hvor modige og talentfulde de var. Nu har han måske et nyt greb til fremtidige optrædener.

På scenen foldede han sig både ud med solosang, oplæsning og fortællinger. Og til sidst var der tid til masser af spørgsmål fra eleverne. Der var delte meninger om aftenen. Nogle var inspirerede og positivt overraskede. Andre forstod ikke meningen med galskaben. Det, synes vi, er en god respons på et Højskole-arrangement. Om ikke andet var der stof til både eftertanke og gode samtaler.

I kan følge med i det daglige liv på skolen på vores Facebookside her: Hadsten Højskole