Næste hold begynder den 6. januar 2019

Nye elever fylder skolens gange

Efter en god, lang juleferie er skolen nu endnu engang fuld af glade, unge mennesker. Det nye forårshold har været på skolen i fem dage, og de næsten 100 elever har gået til alle aktiviteter med krum hals og højt humør. Lærerne har udfordret dem på deres evne til at samarbejde, være fysiske, logiske og kreative. Og så har de brugt en hel masse tid på at lære hinanden bedre at kende.

Den første uge bruger vi altid som en intro-uge, hvor eleverne får de forskellige fag præsenteret, lægger skema med deres gangrådslærer og finder ud af, hvordan tingene foregår her på skolen.

Derudover har der også været tid til dans, skumfidus-og-pasta-bygning, stafet, quiz, team-buildings-lege og Danmarksmester-konkurrencen. Vi er glade for, at gangene igen er fyldt med glade, unge mennesker, og vi er sikre på, at forårsholdet 2018 også får et fantastisk højskolehold. I morgen står den på taleskrivning og borddækning, inden den første højskolefest går i gang. Vi glæder os.