Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Nyt træningslokale på skolen

Eleverne på Hadsten Højskole har gennem tiden løftet utallige vægte, roet mange kilometer og cyklet endnu flere. Træningsudstyret var derfor efterhånden ved at være noget slidt, og det er der heldigvis gjort noget ved nu. Vi har opgraderet træningslokalet og købt masser af nyt udstyr. På billedet ser I et udsnit af dem. Der er nye ro- og træningsmaskiner, cykler, løbebånd, håndvægte og elastikker. På den måde giver vi eleverne de bedste forudsætninger for at være aktive og udfordre sig selv fysisk.

Det gælder både politieleverne, som har en fysisk prøve at træne op til, og alle de andre, der bare gerne vil holde formen ved lige eller rykke sig selv fysisk. Træningslokalet er åbent 24 timer i døgnet, så der er tid til en rotur eller lidt armstrækninger på alle tænkelige tidspunkter. Vores underviser Kristian Kirk hjælper altid eleverne igang med gode træningsrutiner, og vi har også flere fag på skemaet, der foregår i træningslokalet. Udover træningslokalet har vi også en gymnastiksal, fodboldbaner og en multibane, hvor vi blandt andet spiller tennis og basket.