Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 12. august

skolen2

ELEVFORENINGEN – EN INTRODUKTION

Elevforeningen er bindeleddet mellem Hadsten Højskoles tidligere elever og skolen, så det at gå på Hadsten Højskole ikke bliver reduceret til et 4-5 måneders ophold, men bliver en oplevelse for livet.

Elevforeningens fornemste opgave er at afholde det årlige elevmøde, hvor tidligere elever mødes til et glædeligt gensyn med lærere, forstander – og med hinanden.

Elevforeningens 500 medlemmer får desuden tilsendt bladet HH-tanker med nyt fra skolen, artikler fra elevforeningens bestyrelse og fra tidligere elever samt indbydelse til elevmødet i maj.

Grunden til at Elevforeningen tæller 500 medlemmer, og at der hvert år er fuldt hus til elevmødet er naturligvis, at Hadsten Højskole er mere og andet end et ophold på 4-5 måneder. For mange har det betydet en opkvalificering af menneskelig og faglig kunnen, der har ført til optagelse på forskellige uddannelser. Den selvtillid det kræver at lægge billet ind på et udfordrende arbejde styrkes ligeledes.

Skolens alsidighed gør, at man har muligheder for selv at tilrettelægge sit ophold efter egne ønsker og behov. Det sociale liv og de ansattes engagement giver de perfekte rammer for et godt højskoleophold i Hadsten.

Er du kommende elev, ønsker vi dig velkommen. Er du tidligere elev, håber vi at se dig til maj, og vi hører gerne fra dig, hvis du har noget på hjertet.

brochure

“På Hadsten Højskole har jeg fundet de bedste venner.”
– Simon Nørgaaard Boll

Eleverne har indrettet deres egen udendørs biograf. Der er en ny forestilling kl. 21 i aften.

Hadsten Højskole sommerbio

april 20, 2018

Elevforeningen melder udsolgt

april 18, 2018