Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Elevmøde på Hadsten Højskole den 5. maj 2018

Så er det atter tid til den store gensynsfest for tidligere elever på Hadsten Højskole. Elevforeningen har sat alle sejl til for at give jer en forrygende og festlig dag sammen med jeres egne holdkammerater og dem fra de øvrige elevhold.

VIGTIGT: FESTARMBÅND SÆLGES KUN I FORSALG!

Som noget nyt i år , er det vigtigt, at du køber din billet, INDEN du dukker op til elevmødet den 5. maj. På grund af de store hold på højskolen de sidste par år og den store interesse for elevmødet, så vil der være en begrænsning på det antal festarmbånd, Elevforeningen kan sælge.

Betaling:

Prisen for festarmbånd er 200 kr. Festarmbåndet giver adgang til en hyggelig weekend med dine aller-bedste venner; nemlig dine højskolevenner. Der er selvfølgelig festmiddag med en 3-retters menu, der er live-band og DJ.

Husk også at betale dit kontingent på kr. 150 til Elevforeningen, så du nyder godt af alle fordele ved at være medlem. Kontingent for skoleåret 2018/2019 er 150 kr.

Både festarmbånd og kontingent kan indbetales til elevforeningens via MobilePay: 47236 til kontonummer 7653-1409555. HUSK ALTID AT NOTERE NAVN OG ÅRGANG (GERNE MEDLEMSNUMMER) I BESKEDFELTET.

PROGRAM FOR ELEVMØDET DEN 5. MAJ 2018:
12.00: Kaffe, kage og hygge i haven, samt udlevering af festarmbånd.
13.30: Elevforeningens generalforsamling i foredragssalen.
14.00: Baren åbner. Udlevering af festarmbånd.
15.00: Overrækkelse af Hadsten Højskole Prisen samt oplæg ved Erik Clausen i gymnastiksalen.
16.00: Baren er åben. udlevering festarmbånd.
19.00: Festmiddag i spisesalen, fest med live-musik og DJ i gymnastiksalen.

Følg Elevforeningen på Facebook.