Hadsten Højskole

skolen2

LEDIGE STILLINGER PÅ HADSTEN HØJSKOLE

Regnskabschef/forretningsfører til Hadsten Højskole

Vi søger en regnskabschef/forretningsfører til ansættelse pr. 3. april 2018. Du skal evne og have lyst til at indgå i en levende og omskiftelig hverdag i en idebåren organisation, hvor dannelse, fællesskab og faglighed er i centrum.

• Du skal have relevant faglig uddannelse, relevant erfaring og således være dygtig til økonomi og administration.
• Du skal have et godt overblik, analytisk sans og evnen til at tage ansvar.
• Du skal på en og samme tid være holdspiller og selvstændig med gode kommunikative evner.
• Du skal evne at møde andre mennesker ligeværdigt og ligefremt.

Vi kan tilbyde et spændende og mangesidigt job på en arbejdsplads med et rigtig godt og ligeværdigt arbejdsmiljø. Med reference til forstander og bestyrelse vil du få ansvaret for den daglige ledelse af skolens administration – herunder:

• Styring og daglig drift af skolens økonomi (herunder daglig bogføring og udarbejdelse af budget og årsrapport). Dette forudsætter indgående kendskab til love og regler på området.
• Lønadministration
• Samarbejde med revisor, pengeinstitut, forsikringsmægler og offentlige myndigheder mfl.
• Forefaldende administrative opgaver

Hadsten Højskole er en selvejende institution med 18 fastansatte medarbejdere. Skolens daglige ledelse varetages af forstanderen, der referer til skolens bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling.

Hadsten Højskole er en almen grundtvigsk højskole i spændingsfeltet mellem tradition og fornyelse. Vi har et bredt fagudbud indenfor en række fagområder: Politik & Samfund, Idræt & Outdoor, Sundhed & Psykologi, Kunst & Kunsthåndværk, Musik & Sang, Kommunikation & Sprog og med forberedelseskurser til journalistuddannelserne og politiuddannelsen. Faglig kvalificeret undervisning og et ligeværdigt og ligefremt samvær prioriteres højt på skolen.

Lønnen forhandles indenfor lønrammen for viceforstandere i henhold til ny ”Bekendtgørelse for ansættelsesvilkår for forstandere, viceforstandere og lærere ved folkehøjskoler”, som kan findes på Folkehøjskolernes Forening i Danmarks hjemmeside.
For yderligere information se skolens hjemmeside www.hadstenhojskole.dk eller kontakt forstander Jacob Kjærsgaard Mortensen på tlf. 86 980199.
Ansøgningen sendes til: jk@hadstenhojskole.dk, så den er os i hænde senest torsdag den 25. januar 2018. Første runde samtaler vil finde sted i uge 6. Evt. anden runde vil finde sted i uge 8.

brochure

“Jeg faldt for muligheden for at blande fag på tværs af områder.”
– Pernille V. Holm

Nye elever fylder skolens gange

januar 11, 2018

Narkohunde snuser til elever på Hadsten Højskole