Hadsten Højskole

skolen2

LEDIGE STILLINGER PÅ HADSTEN HØJSKOLE

Psykologiuddannet højskolelærer søges

Hadsten Højskole søger en psykologiuddannet højskolelærer til at undervise i fagene: Psykologi, Psykiske sygdomme og Pædagogik.

Du skal have stærke kompetencer – og gerne relevante erfaringer – i forhold til at kunne undervise i disse tre fag. Du skal endvidere være en god og levende formidler og have lyst til at undervise unge mennesker.

Psykologi er et stort fag på Hadsten Højskole, både hvad angår timer og elevsøgning. Du skal evne at gøre faget spændende og relevant for eleverne, som et perspektiv blandt flere på mennesket og menneskers liv sammen. Faget er således en del af det livsoplysende formål, højskolen er rundet af.

Udover undervisningen indgår der generelt højskolearbejde. Dette er blandt andet aftenvagter, weekendvagter, elevmøder, deltagelse i studieture mv. Arbejdstiderne er derfor varierende og inkluderer skæve arbejdstider.

En vigtig del af jobbet er lysten til og glæden ved at omgås unge mennesker. Det være sig i forbindelse med undervisning og andre skemalagte aktiviteter, som i det daglige samvær på skolen generelt. Du skal have lyst og evne til at bringe dig personligt og fagligt i spil i disse sammenhænge.

Hadsten Højskole er en almen grundtvigsk højskole med en stor og stabil elevsøgning. Skolen udbyder 60 fag indenfor seks overordnede fagområde. Eleverne vælger selv, hvilke af de 60 fag, de vil have. Vores elever er mellem 18 og 24 år.

Læs mere om fag, fagområder og skolens liv på www.hadstenhojskole.dk

Stillingen, der er fast og på fuld tid, ønskes besat fra den 7. januar 2019 af en person med uddannelse indenfor psykologi på kandidatniveau.

Ansøgningen sendes til: jk@hadstenhojskole.dk.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 28. oktober. Samtalerne finder sted i uge 46. En eventuel anden samtalerunde afholdes i uge 47.

Køkkenmedhjælper – gerne efterlønner
Vi søger en stabil og ansvarsbevidst køkkenmedhjælper – gerne efterlønner – til en deltidsstilling på Hadsten Højskole.

Arbejdsopgaverne vil f.eks. være:
•Klargøring af aftensmadsbuffet med pålægsfade, lune retter og salater
•Klargøring af brunchbuffet
•Oprydning og opvask i køkkenet

Den ugentlige arbejdstid vil variere (ca. 5 – 15 timer pr. uge). Primært aften- og weekendarbejde.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling.
Send din ansøgning til køkkenleder Tine Skovlund: tine@hadstenhojskole.dk, der kan kontaktes på tlf. 8698 0105, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsfrist er den 17. oktober 2018, men ansøgningerne vil løbende blive vurderet.

brochure

“Jeg faldt for muligheden for at blande fag på tværs af områder.”
– Pernille V. Holm

Gratis debatarrangement om Putin