Næste hold begynder den 8. September

LEDIGE STILLINGER PÅ HADSTEN HØJSKOLE

Rengøringsassistent

Til en stilling som rengøringsassistent (25 timer pr. uge) søger Hadsten Højskole pr. 1. oktober 2019 en ny medarbejder med relevant erfaring.

Du skal kunne lide at samarbejde med mange forskellige mennesker i skolens forskellige personalegrupper. Sidst men ikke mindst skal du kunne lide at omgås unge mennesker og have et venligt gemyt. Du vil til gengæld få en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til det personlige initiativ.

Hadsten Højskole er en almen højskole med et bredt fagudbud, der til daglig huser 80-105 elever. Jobbet medfører i et vist omfang skæve arbejdstider.

Send din ansøgning til skolens forstander Jacob Kjærsgaard Mortensen på jk@hadstenhøjskole.dk så den er os i hænde senest søndag den 18. august 2019. Eventuel samtale vil finde sted i uge 35.

Bestil brochure

“Jeg faldt for muligheden for at blande fag på tværs af områder.”
– Pernille V. Holm

Afskedskram

På gensyn til forårsholdet ’19

juni 15, 2019