Hadsten Højskole

skolen2

LEDIGE STILLINGER PÅ HADSTEN HØJSKOLE

Jura-lærer

Hadsten Højskole søger en engageret timelærer til undervisning i faget Jura.

Du skal være glad for at undervise og formidle, og så skal du evne og have lyst til at bringe dig selv i spil i samværet med eleverne.

Faget Jura indeholder altid strafferet. Andre relevante områder kan f.eks. være:

• Statsforfatningsret – om grundloven
  • Aftaleret – aftaleindgåelse, stærke og svage ugyldighedsgrunde, definition og afgrænsning
  • Køb – forsinkelse, mangler og forbrugerrettigheder
  • Personret – myndighed, forvaltning og børns retsstilling
  • Familieret – ægteskab, registreret partnerskab, papirløst samliv og separation/skilsmisse
  • Arveret og skifte
  • Lejeret

Stillingen er normeret til 2 – 4 timer om ugen afhængigt af undervisningsperiodens længde.

Stillingen ønskes besat fra den 22. august 2018 af en person med relevant uddannelse og baggrund. Som stud. Jur. skal du være bachelor i jura og i gang med kandidaten. For yderligere information se skolens hjemmeside: www.hadstenhojskole.dk

Ansøgning sendes til: jk@hadstenhojskole.dk, så den er os i hænde senest søndag den 24. juni. Eventuel samtale vil finde sted i uge 26.

I din ansøgning skal du give samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger så længe ansøgnings- og ansættelsesprocessen er i gang. Når ansættelsesprocessen er afsluttet, sletter vi de modtagne ansøgninger.

brochure

“Jeg faldt for muligheden for at blande fag på tværs af områder.”
– Pernille V. Holm

Grundlovsfest på Højskolen

juni 14, 2018
Der var bryllup på programmet i weekenden på Hadsten Højskole