Næste hold begynder den 24. februar 2019 - venteliste.

skolen2

LEDIGE STILLINGER PÅ HADSTEN HØJSKOLE

Kommunikationsmedarbejder

Hadsten Højskole søger en kommunikationsmedarbejder på halv tid. Du skal have kendskab til og interesse for højskole generelt. Du skal have din faste gang på stedet i løbet af ugen og kunne færdes hjemmevant blandt unge mennesker, så du er i stand til at fange de gode historier og interessante vinkler. Du skal løbende:

• Hjælpe os med at kommunikere Hadsten Højskole bredt ud ved at bringe nyheder på vores hjemmeside og øvrige sociale medier.
  • Filme og klippe små videoer til hjemmeside og sociale medier
  • Skrive artikler og reportager.
  • Udsende pressemeddelelser.
  • Vejlede os vedrørende strategi og indsatsområder i forhold til kommunikation.
  • Hjælpe med at vedligeholde, redigere og forny vores hjemmeside.

Vi forventer, at du har erfaring med at lave professionelt indhold til sociale medier, og at du selv kan tage billeder, optage og klippe små film. Det handler grundlæggende om at få de mange gode og sjove historier fra Hadsten Højskole bragt i omløb.

Hadsten Højskole er en almen grundtvigsk højskole med en stor og stabil elevsøgning. Skolen udbyder 60 fag indenfor seks overordnede fagområder. Vores elever er mellem 18 og 24 år og vælger selv, hvilke af de 60 fag, de vil have.

Stillingen er normeret til 20 timer om ugen og ønskes besat af en person med relevant uddannelse, evt. studentermedhjælper, fra den 1. april. For yderligere information se skolens hjemmeside: www.hadstenhojskole.dk

Ansøgning sendes til: jk@hadstenhojskole.dk, så den er os i hænde senest fredag den 1. marts. Eventuel samtale vil finde sted i uge 11 eller 12. Vedlæg eksempler på noget, du tidligere har lavet. Gerne video.

Mountainbike-lærer

Hadsten Højskole søger en engageret timelærer til undervisning i mountainbike.

Du skal være glad for at undervise og have lyst og evne til at bringe dig selv i spil i samværet med eleverne.

Ligeledes skal du være en habil mountainbikerytter, der er i stand til at formidle glæde og engagement ved at opholde sig i naturen og fascination af at arbejde med teknik og udholdenhed.

Hadsten Højskole er en almen grundtvigsk højskole med en stor og stabil elevsøgning.  Skolen udbyder 60 fag indenfor seks overordnede fagområder. Eleverne vælger selv, hvilke af de 60 fag, de vil have. Vores elever er mellem 18 og 24 år.

Stillingen er normeret til 2 – 4 timer om ugen, eventuelt med mulighed for længere ture.

Stillingen ønskes besat fra onsdag den 3. april. For yderligere information se skolens hjemmeside: www.hadstenhojskole.dk

Ansøgning sendes til: jk@hadstenhojskole.dk, så den er os i hænde senest mandag den 25. februar. Eventuel samtale vil finde sted i uge 10 eller 11.

brochure

“Jeg faldt for muligheden for at blande fag på tværs af områder.”
– Pernille V. Holm

Maleri på glasvæg med blåt tape

februar 21, 2019

Det kolde gys