Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 12. august

opslag

VÆRDIGRUNDLAG

Hadsten Højskole er en almen, grundtvigsk højskole. Et frisind og et menneske- og livssyn, der bygger på den kristne kulturarv og på Grundtvigs tanker og skrifter, kendetegner det daglige liv på skolen.

Skolen bygger på den opfattelse, at mennesket er et frit individ, der gennem undervisningen og fællesskabet skal styrkes til at tage ansvar for sin egen tilværelse og finde sig selv i et forpligtende fællesskab såvel i samfundet, nationalt og internationalt, som på skolen.
Der tilstræbes, i daglig undervisning og samvær, en mangfoldighed, som udfordrer både ånden, hånden og kroppen og derved giver eleven de bedste forudsætninger for at begå sig, alment som fagligt. Samværet på højskolen skal give eleven lyst og mod til at leve et aktivt menneske- og samfundsliv.

brochure

_DSF3436
“På Syddansk Universitet anbefalede de, at jeg tog et højskoleophold for at forbedre mine chancer for at komme ind på min drømmeuddannelse. Valget faldt på Hadsten Højskole, da jeg her har mulighed for at kombinere de sundhedsfaglige fag med en masse idrætsfag.”
– Anders Berg Kloster

Eleverne har indrettet deres egen udendørs biograf. Der er en ny forestilling kl. 21 i aften.

Hadsten Højskole sommerbio

april 20, 2018

Elevforeningen melder udsolgt

april 18, 2018