Næste hold begynder den 6. januar 2019

På besøg hos kollektiv

Højskolen var på besøg i kollektivet på Langelandsgade 11 i Aarhus

Mange af højskoleeleverne har planer om at flytte hjemmefra, når de engang er færdige på skolen. De seneste dage har de haft muligheden for at se alternative måder at bo på. Der er bestemt andre løsninger end et 15 km2 værelse til 4500 kroner i Aarhus C. Kollektivet på Langelandsgade 11 inviterede eleverne på kaffe. Her bor de en håndfuld mennesker under samme tag, og de deler både mad, avisabonnementer og masser af tid sammen. Der er fællesmøder i stuen, og huset er altid fuld af liv og mennesker. Omkostningerne er små, men det kræver også engangement i fællesskabet at være en del af et kollektiv.

I dagens anledning tog dagens vært Tobias sin ekstra kollektiv-agtige sweater på. Vi takker for gæstfriheden, kaffen og de gode historier.