Næste hold begynder den 8. September

Pakkeliste til hojskole

Pakkeliste til højskole

Når du tager på højskole, er det næsten ligesom at flytte hjemmefra. Derfor oplever vi mange kommende elever, der efterspørger en pakkeliste, så de er sikre på, at de får pakket alle de vigtige ting. Her er derfor vores bud på en pakkeliste til dig, der skal starte på Hadsten Højskole.

• Praktisk tøj. Du kommer til at være aktiv inde og ude, og risikerer at blive snavset og svedig. Sørg derfor for at pakke tøj til enhver anledning – også regnvejr. Vær desuden opmærksom på, at du selv skal medbringe bøjler.
  • Forskellige slags fodtøj. Vores erfaring er, at eleverne foretrækker at gå rundt i hjemmesko, sandaler eller klipklapper i hverdagen. Desuden er det en god ide at pakke sportssko til både udendørs og indendørs brug, samt gummistøvler, hvis du har.
  • Dyne, pude og sengelinned. Dette kan også lejes af skolen for 250 kr. for hele kurset.
  • Håndklæder. Hav gerne et par stykker med, så du ikke skal vaske hele tiden, og så der hele tiden er et, der er tørt.
  • Tandbørste, shampoo, deodorant, negleklipper osv. Selvom du er på højskole, foretrækker vi, at du opretholder en vis hygiejnestandard. Så pak dine toiletsager, så alle kan nyde at være i dit selskab.
  • Blok, papir, skriveredskaber mm. Husk, at du også skal gå i skole, når du er her. Derfor forventer vi, at du medbringer de mest basale remedier til din skolegang.
  • Rygsæk/taske. Du vil helt sikkert ende i den situation, at du skal ud af huset i forbindelse med noget undervisning, og derfor er det smart at have en rygsæk med, som du kan opbevare dine ting i.
  • Forlængerledning og stikdåse. Der er stik på alle værelser og i alle klasser, men nogle gange kan der være kamp om pladsen. Derfor er det en god ide selv at sørge for, at man har en ekstra ledning klar.
  • Bøger. Selvom du måske ikke læser så meget til dagligt, vil der opstå tidspunkter, hvor du har en fritime eller en stille stund. Her kan det være fornuftigt at have en bog at fordybe sig i.
  • Krus/kop. Alle værelsesgange har eget tekøkken, hvor du kan lave kaffe og te. Medbring derfor en genkendelig kop, så du hele tiden ved, hvilken kaffe, der er din.
  • Cykel + hjelm. Det sker med jævne mellemrum, at vi cykler en tur i nogle af fagene. Skolen har cykler til rådighed, men hvis du har din egen, så tag den meget gerne med.
  • Vanddunk. Det er ikke altid du er i nærheden af en vandhane i vores aktive fag. Derfor er det smart at have en vanddunk med, så du altid har væske i nærheden.
  • Opbevaringskasser. Der er både hylder og skabe på værelserne, men det er vores erfaring, at de fleste er bedre til at holde styr på deres ting, hvis de har dem i mindre kasser.
  • Instrument. Hvis du på forhånd ved, at du gerne vil spille musik på højskolen, så er det en rigtig god ide at medbringe dit eget instrument. Har du ikke selv et, kan du naturligvis låne af skolen.
  • Udsmykning til værelset. Dit værelse bliver dit nye hjem, og derfor vil mange gerne gøre det personligt og hyggeligt. Om det er med billeder, plakater eller lyskæder er mere eller mindre op til dig.

Vi glæder os til at se dig!

Bestil brochure

Stine Sigaard

“Man finder sig selv på ny, når man begynder på højskole.”
– Stine Sigaard