Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

PERSONALET TAGER PÅ UDFLUGT

Lærere, forstander, køkken-rengøring- og kontorpersonale bruger de fleste dage på at gøre højskoleopholdet bedst muligt for eleverne. Vi prøver at udfordre dem, rykke dem og sikre rammerne for, at de selv tager initiativ og skaber indhold i deres hverdag på skolen. Forleden var det så personalets tur til at blive udfordrede og overraskede.

Eleverne fik en forlænget weekend, og de ansatte tog mod Risskov i samlet flok. Her fik de en rundvisning på Museum Ovartaci, som er et kunst- og historisk museum på Psykiatrisk Hospital.

Bagefter gik turen ud i parken, hvor den stod på disc-golfs-konkurrence, som de færreste havde prøvet før. Det betød et par ture i buskene, men alle kom helskindede igennem.

Vi vandrede ned til Aarhus Havn, hvor der var ølsmagning, inden dagen sluttede med middag. Selvom personalet er glade for al deres tid på skolen og med eleverne, var det en god mulighed for at nyde kollega-tid.

Dagen efter var det et dejligt gensyn med eleverne, efter de fleste for en gang skyld havde forladt matriklen i et par dage 🙂

Du kan følge vores hverdag på Instagram under profilen: Hadsten Hojskole