Næste hold begynder den 6. januar 2019

Politiprøve på højskolen

På Hadsten Højskole har vi lavet et samarbejde med Politiet. Det betyder, at de et par gange på hvert hold kommer ud og underviser Politieleverne. Forleden var de forbi og havde lagt et program for eleverne fra tidlig morgen til aften. De fik en forsmag på, hvordan undervisningen på Politiskolen foregår og lærte om både Politiets uddannelser, magtanvendelser, aktioner og fysiske træning. Samtidig fik de lov til at prøve deres walkie talkier, knipler og veste.

Søndag den 28. oktober kommer Politiet igen ud på skolen og holder en prøvedag med deres fysiske prøve. Det er både for skolens Politielever, men også for alle andre interesserede. I får mulighed for at prøve kræfter med en del af optagelsesprøven og stille alle de spørgsmål, I ikke kan finde svar på inde på deres hjemmeside. Kristian Kirk, der står for den fysiske del af undervisningen af Politieleverne på højskolen, er også til stede på dagen.

Vi begynder kl. 10 og er færdige kl. 16. Meld jer meget gerne til både på Facebook-begivenheden her og på mail til Politiet: Politiprøve på Hadsten Højskole