Næste hold begynder den 5. januar

Postkort fra USA

Studietur USA Hadsten Højskole

Torsdag morgen tog alle vores elever på studietur. 20 styk til USA, mens de resterende hoppede i bussen med kurs mod Spindl, Tjekkiet. Her skal de på aktiv studietur, inden de efterfølgende kører videre til Berlin, inden turen igen går mod Hadsten.

USA-holdet tog tidligt torsdag morgen mod København, hvorfra de fløj til deres første stop – Washington D. C. Her har de fået en smag på den amerikanske kultur og været rundt i den politiske hovedstad.

Eleverne har blandt andet set Washington Monument, Lincoln Memorial, Arlington Cemetery og naturligvis Det Hvide Hus. Derudover er der også blevet tid til at besøge en del museer.

Der har også været tid til at nyde byen og ikke mindst vejret, der har indbudt til korte bukser og kortærmede T-shirts. I eftermiddag går turen videre til New York, hvor eleverne skal bruge de sidste dage, inden de lander i København igen fredag morgen.