Næste hold begynder den 6. januar 2019

Rockmusik til guldaldermalerier

rockmusik_guldalder

Elever og lærere blev taget med storm af musikerne bag projektet ‘Rockmusik til guldaldermalerier.’ Kombinationen af storytelling med masser af humor og medrivende rockmusik gør, at det ikke er sidste gang bandet kommer på Hadsten Højskole.

Søren Mølstrøm, digter og sanger, fortæller om projektet og aftenens forløb:

“Det var en stor fornøjelse at opføre koncertkonceptet ‘Rockmusik til guldaldermalerier’ for jer i onsdags. Ikke mindst var det en stor oplevelse for mig, at I tog så godt imod de 8 malerisange, der i de sidste tre år har været ude på en lang rejse. Først som digte på et gammelt kunstmuseum, så som quiz-oplæg i Kunstquizzen på DR K og nu som sange på en Højskole med nogle unge og meget veloplagte elever. I kunne ikke have givet os en bedre premiere på projektet, og vi håber, at vi kan komme igen en anden gang.”