Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 12. august

Stor opbakning og hjælp til Khaled

Khaled_indsamling_web
Fotograf: Michael Wulff

Khaled, der er elev på Efterårsholdet 2014 på Hadsten Højskole, fik en overraskelse af de helt store ved morgensamlingen i går torsdag den 13. november. Eleverne på højskolen havde nemlig valgt at samle ind til Khaled, der havde fået frastjålet sin computer og pung tidligere på ugen. Khaled var uvidende om indsamlingen og blev følgelig meget overrasket og rørt over den store hjælp og opbakning fra sine højskolekammerater, der ialt havde fået samlet 10750 kroner sammen.

Khaled er flygtning fra Syrien og kom til Danmark for ni måneder siden, han har derfor hverken familie eller forsikring, der kan hjælpe ham med at erstatte, det han mistede ved tyveriet. For Khaled er computeren et uundværligt arbejdsredskab, når der skal terpes dansk grammatik.

Se artikel på Ekstrabladet.dk

Se indslag på TV2 Østjylland