Næste hold begynder den 16. august 2020 - ALT UDSOLGT

Studietur - USA - Hadsten Højskole rejser

STUDIEREJSER MED HADSTEN HØJSKOLE

Det er en tradition, at vi på Hadsten Højskole rejser ud i verden. Både Forår og Efterår vil vi hive en uge ud af kalenderen og i stedet besøge en del af verden, hvor vi kan blive klogere på andre kulturer og folk.

Grundet den nuværende Covid-19 situation, har vi valgt, at studieturen for Efterårsholdet 2020 går til Bornholm. Vi har været så heldige, at få lov at bo på Bornholms Højskole i en lille uge.

Herfra vil der være rig mulighed for at se nærmere på, hvad denne fantastiske klippeø har at byde på af både natur, historie, kultur og ikke mindst stemning og atmosfære. Hver dag vil der være forskellige muligheder og spændende oplevelser rundt på øen, enten som fælles aktiviteter eller i mindre grupper. Og med højskolens placering midt på Bornholm, er der ikke langt til noget – hverken i bus eller på cykel.

Der bliver tale om en fællestur, hvilket betyder, at alle elever kommer med på den samme tur. Du skal med andre ord ikke vælge noget fra, men får alle de gode oplevelser, samt mulighed for at dele dem med alle dine bedste højskolevenner.

Et egentligt program med oversigt over de forskellige aktiviteter får eleverne, når de starter på Efterårsholdet. Samtidig vil der være plads til selv at komme med inputs og ideer til forskellige aktiviteter undervejs.

Du kan læse mere om vores planer for fremtidige studierejser her

Har du spørgsmål vedr. højskolens rejser, så ring til os på tlf. 8698 0199 eller send os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

Du er også meget velkommen til at komme forbi til en rundvisning, hvor du kan høre meget mere om Hadsten Højskole og vores rejser. Vi glæder os til at møde dig!