Studietur - USA - Hadsten Højskole rejser

STUDIEREJSER MED HADSTEN HØJSKOLE

Det er en tradition, at vi på Hadsten Højskole rejser ud i verden. Både Forår og Efterår vil vi hive en uge ud af kalenderen og i stedet besøge en del af verden, hvor vi kan blive klogere på andre kulturer og folk.

På forårsholdet 2022 vil studierejsen gå til Berlin. Den tyske metropol er fuld af kulturelle og historiske oplevelser; vi vil have fokus på noget af det, som man ikke nødvendigvis kan læse om i en traditionel turistguide. Et par af dagene vil vi tage ud af byen til områder, hvor der er gode muligheder for outdoor-aktiviteter.

På siden her vil der blive opdateret om studierejsen for efteråret 2022.

Har du spørgsmål vedr. højskolens rejser, så ring til os på tlf. 8698 0199 eller send os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

Du er også meget velkommen til at komme forbi til en rundvisning, hvor du kan høre meget mere om Hadsten Højskole og vores rejser. Vi glæder os til at møde dig!

STUDIEREJSER

Bestil brochure