Overvældende opbakning til Online Åbent Hus

Det var med en vis spænding at spore tirsdag aften, kort tid inden årets Åbent Hus-arrangement skulle afholdes. Grundet Corona var det ikke muligt at byde indenfor, og derfor var årets arrangement online.

Det gav mulighed for, at en række højskoler kunne slå sig sammen og afholde en samlet begivenhed, hvor de interesserede elever havde mulighed for at besøge to forskellige skoler.

Spændingen bestod dog ikke blot i, at det for første gang var en online begivenhed. Modsat ved et fysisk fremmøde, krævede det i år ingen tilmelding at deltage. Derfor var der på forhånd stor usikkerhed om, hvor mange unge mennesker, der ville vise interesse på aftenen.

Ingen grund til bekymring

Allerede ved arrangementets begyndelse stod det klart, at der var stor opbakning. Det strømmede ind med nysgerrige unge mennesker, der ville høre mere om højskolerne. Næste spørgsmål var så, hvorvidt det også var Hadsten Højskole, de var interesseret i.

På forhånd havde vi fået tilkendegivelser fra omkring 15 personer om, at de ville besøge os. Derfor blev vi overvældede, da det stod klart, at der samlet set var mere end 70 personer, der havde deltaget i vores lille del af arrangementet.

De ”fremmødte” fik en kort introduktion til skolen, samt rig mulighed for at stille spørgsmål til to nuværende elever om, hvordan højskolelivet opleves fra deres perspektiv.

Vi vil gerne takke alle, der lagde vejen forbi vores Online Åbent Hus. Vi håber på, at vi snart igen kan få lov at vise vores skole frem i virkeligheden og ikke blot online.