Næste hold begynder den 6. januar 2019

Sushikursus på skolen

Vores elev Natsuka lavede sushikursus for resten af skolens elever

Nogle af weekenderne på skolen er friweekender, hvor der ikke er fast program. Der sker alligevel altid en masse forskellige ting, da eleverne er fuld af gode idéer. Vores elev Natsuka arrangerede for eksempel et sushikursus for alle eleverne i går søndag. Dagen inden var en gruppe elever taget ind til Aarhus for at købe ind på grøntsagstorvet, hos fiskehandleren og i den asiatiske butik ved Aarhus Banegård.

I fire timer var eleverne i fuld sving med at snitte grøntsager, skære fisk til sashimi, blande chilimayo, koge ris og frittere. Under kyndig vejledning af Natsuka. Til sidst viste hun, hvordan man spiser sushi i Japan, og alle eleverne spiste sammen.

Natsuka har læst dansk i Japan og tager nu et halvt års højskoleophold for at opleve dansk kultur og blive endnu bedre til sproget. Samtidig med hun deltager i fagene som alle andre, får hun også eneundervisning i dansk på skolen af vores danskunderviser Alice og er med i faget ‘Dansk for internationale studerende,’ som består af en lille gruppe på tre elever, der alle har et andet modersmål end dansk. Her er også Nick og Alexander, som begge kommer fra USA.